Beställning

Som jag berättade i föregående text så hade jag gjort en beställning av ett bygellås och cykelväska.

Bygellåset är ett Masterlock 8195 med extra lång bygel för att lättare kunna låsa fast cykeln i en stolpe eller liknande. Problemet med den extra långa bygeln visade sig vara att det blev lite marigt att fästa låset med tillhörande låshållare på cykeln så att inte låset är i vägen vid cykling. Jag struntar i låshållarfästet och låter helt enkelt bygellåset ligga i ena cykelväskan vid färd. Detta bygellås har fått ganska bra betyg i olika låstester och min bedömning är att det verkar vara av god kvalitet och mycket prisvärt.

Cykelväskan från Red Cycling Produkts är egentligen ett set om två väskor då dessa sitter ihop i ett överslag, dvs man hänger väskorna över pakethållaren. Fördelen mot separata väskor som hängs med krokar på pakethållarens sidor är nog att dessa håller för mera vikt. Nackdelen blir förstås att man alltid måste cykla omkring med båda väskorna om man nu upplever det som ett problem. Cykelväskan ska vara regnsäker och min bedömning just nu är att cykelväskan verkar vara av mycket hög kvalitet, inte ett dugg sladdrig och extremt prisvärd.

Dessa produkter beställde jag över nätet från ett företag som heter Bikester. Allt från beställning till leverans och betalning har gått utan något som helst problem. Dom använder sig av DHL för frakt och det tar 5 arbetsdagar för frakten.

 

13 jun 2015